Frågor och svar på Börslabbet

Henning HammarAllmäntLeave a Comment

Sedan starten av Börslabbet har Börslabbet fått riktigt aktiva medlemmar som frågat allt möjligt om hur man ska investera systematiskt. Det är riktigt kul att ha så aktiva medlemmar och det stora syftet med Börslabbet är just att besvara dessa frågor och ge fakta och information för de som vill komma igång med att investera systematiskt. Det är den stora anledningen till att jag har skapat flera kurser här på sidan samt alla studier som publiceras här på bloggen.

För att arbeta vidare på detta har jag lagt till en ”Frågor och svar”-sida för våra medlemmar. Det gör att alla frågor och svar nu kan bli samlade på ett och samma ställe istället för att vara utspridda på bloggen så alla kan få ta del av dessa. Dessutom är de öppna för andra medlemmar att svara och kommentera på, så flera får dela med sig av sina kunskaper på sidan. Många av våra medlemmar är riktigt kunniga i mycket och villiga att dela med sig av sina kunskaper.

”Frågor och svar” går enkelt att komma åt under menyn ”Kurser och studier”. För att illustrera hur man kan ställa en fråga har jag lagt in ett enkelt exempel. Det finns olika kategorier kopplade till huvudteman här på Börslabbet, så som aktistrategier, trendföljning och portföljer. Det är bara att sätta igång och fråga på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *