Nya medlemskapskategorier på Börslabbet

Henning HammarAllmänt17 Comments

Idag uppdateras Börslabbets medlemskapskategorier då tjänsten blir allt större och för att erbjuda olika tjänster beroende av behov och mer exklusiva tjänster. I stort sett har tidigare medlemskap delats upp i två olika kategorier; medlemskap för gör-det-själv kunder som enkelt vill ha tillgång till aktier och verktyg och ett mer exklusivt medlemskap för de som vill lära sig mer, veta vad som fungerat på Stockholmsbörsen och utveckla sig själva som investerare.

De nya medlemskapen går att se under Bli medlem och är följande:

 • Bas
 • Standard
 • Premium

Bas inkluderar svenska och nordiska aktier och strategier, trendverktyg, tillgång till Börslabbets portföljer och månadsbrevet. Standard innehåller också dessa tjänster plus amerikanska aktier och strategier. De är till för de som vill göra det själv och inte har behov av ytterligare kurser, studier och personlig service.

Premium blir mer exklusivt och har allt som bas och standard (inklusive amerikanska aktier). Utöver det finns det tillgång till studier och backtest i världsklass, förstaklassiga kurser samt personlig service via kurser, studier och Börslabbets frågor och svar. Med denna tjänst vill jag som forskare och en av Sveriges ledande experter inom kvantitativa och systematiska strategier ge bästa möjliga mervärde för mina medlemmar. Det är fokuset med denna dyrare tjänst som fokuserar på de som vill lära sig mer, få personlig service och utveckla sig själva som investerare. Planen är att framöver kunna erbjuda ännu fler exklusiva tjänster som går att anpassa efter behov.

Som tack för alla Börslabbets medlemmar som varit med under det första året så kommer jag uppgradera er alla till Premium-medlemskapet så ni alla får tillgång till amerikanska aktier och strategier, detta till ett värde på 100 kr per månad. Ni kommer fortsatt att betala samma låga pris som när ni började prenumerationen och det kommer fortsätta så länge ni fortsätter prenumerationen. Jag hoppas att ni får mycket nytta av de extra tjänsterna och all lycka till framöver!

17 Comments on “Nya medlemskapskategorier på Börslabbet”

 1. Hej

  Ursäkta om jag kanske är lite trög nu. Befintliga kunder uppgraderas alltså till premium. Där även det här kommer ingå?

  BÖRSLABBETS KURSER
  STUDIER OCH BACKTEST
  PREMIUMMATERIAL
  PERSONLIG SERVICE

  Utan någon extra kostnad? Eller bli alla uppgraderade till Standard?

  1. Hej! Ja, det stämmer. Alltså både amerikanska aktier, börslabbets kurser, studier och backtest, premiummaterial och personlig service. Mycket ingick i de tidigare medlemskapskategorierna men det blev lite extra i och med uppgraderingen till de nya.

 2. Wow! Hur man skapa lojala kunder 101 🙂 väldigt glad för att ha varit med sen juni förra året. Hade verkligen inte förväntat mig detta – tack! ?

 3. Kul såhär blir man verkligen lojal! Om man köpte premium från början vad blir då skillnaden?

  1. Hej! Det är främst de amerikanska aktierna som läggs till för ett värde på 100 kr i månaden. Sen är det mycket som tillkommit det senaste året som nu reflekteras i det nya premium-abonnemanget.

 4. Synd att Premium går upp till 645 kr/mån. Det ska hända mycket framöver för att jag ska betala det. Vad finns i planen?

  1. Börslabbet utvecklas ständigt och det kommer nya funktioner hela tiden. Det nya priset reflekterar också de förändringar som skett under det senaste året, som alla de kurser, studier, respons och personlig korrespondens som tar allt mer av min tid och jag bjudit mycket på till befintliga användare till ett lågt pris. Tanken är också att med flera nivåer att går det enkelt att implementera strategierna med lägre nivåerna, medan om man är intresserade av att lära sig mer och ha mer service kan välja Premium i några månader. Med det nya premium kommer också mer tjänster och verktyg som ska lättare hjälpa en att lära sig strategierna och komma igång och spara.
   Notera också att du bara behöver betala det priset du gav när du startade din prenumeration så länge du fortsätter.

  1. Hej! Pro-medlemskap kommer också få tillgång till allt som är i den högsta kategorin, nya “Premium”, nu och framöver (alltså de olika funktionerna inklusive amerikanska aktier).

 5. När jag kollade in före semestern så såg jag att det fanns alternativ att betala per månad samt förbetalt per kvartal eller år, och att dessa hade ökande rabatt om man jämför pris per månad. Finner inte dessa alternativ längre.. är det något som kommer tillbaka inom kort eller i höst?

  1. Hej! Ja, det stämmer, valde att ta bort dessa nu när jag gjorde om kategorierna då majoriteten valt månadsabonnemang och minska antalet alternativ. Vid intresse kan jag självklart lägga till möjligheten att förbetala årsvis igen. Maila mig på henning@borslabbet.se så kan jag se till att fixa det förbetalda alternativ du vill ha.

 6. Hej Henning,
  just upptäckt din sida.
  Om man nu som jag är lite lat och mest önskar “ta rygg” på dina portföljer – räcker det då med Bas/Standard? Dvs publicerar du din portfölj? Hur uppmärksammas medlemmar av förändringar och hur ofta görs dessa?
  Tack för all info so far..

  1. Hej Anders!
   Ja, det stämmer. Börslabbetportföljen får du tillgång till som Bas-medlem. För de amerikanska portföljerna så behövs Standard. Så om du är intresserad av att följa min portfölj (Investerarfysikerportföljen https://investerarfysikern.se/portfolj-och-utveckling/) är Standard fullt tillräcklig. Kommer också lägga upp en ny sida över innehavet i portföljerna nu vid månadsskiftet som man får tillgång till via Standard. Sen för att förstå all underliggande logik så finns kurserna och studierna under Premium-medlemskapet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *