Nya medlemskapskategorier på Börslabbet

Henning HammarAllmänt12 Comments

Idag uppdateras Börslabbets medlemskapskategorier då tjänsten blir allt större och för att erbjuda olika tjänster beroende av behov och mer exklusiva tjänster. I stort sett har tidigare medlemskap delats upp i två olika kategorier; medlemskap för gör-det-själv kunder som enkelt vill ha tillgång till aktier och verktyg och ett mer exklusivt medlemskap för de som vill lära sig mer, veta vad som fungerat på Stockholmsbörsen och utveckla sig själva som investerare.

De nya medlemskapen går att se under Bli medlem och är följande:

 • Bas
 • Standard
 • Premium

Bas inkluderar svenska och nordiska aktier och strategier, trendverktyg, tillgång till Börslabbets portföljer och månadsbrevet. Standard innehåller också dessa tjänster plus amerikanska aktier och strategier. De är till för de som vill göra det själv och inte har behov av ytterligare kurser, studier och personlig service.

Premium blir mer exklusivt och har allt som bas och standard (inklusive amerikanska aktier). Utöver det finns det tillgång till studier och backtest i världsklass, förstaklassiga kurser samt personlig service via kurser, studier och Börslabbets frågor och svar. Med denna tjänst vill jag som forskare och en av Sveriges ledande experter inom kvantitativa och systematiska strategier ge bästa möjliga mervärde för mina medlemmar. Det är fokuset med denna dyrare tjänst som fokuserar på de som vill lära sig mer, få personlig service och utveckla sig själva som investerare. Planen är att framöver kunna erbjuda ännu fler exklusiva tjänster som går att anpassa efter behov.

Som tack för alla Börslabbets medlemmar som varit med under det första året så kommer jag uppgradera er alla till Premium-medlemskapet så ni alla får tillgång till amerikanska aktier och strategier, detta till ett värde på 100 kr per månad. Ni kommer fortsatt att betala samma låga pris som när ni började prenumerationen och det kommer fortsätta så länge ni fortsätter prenumerationen. Jag hoppas att ni får mycket nytta av de extra tjänsterna och all lycka till framöver!

12 Comments on “Nya medlemskapskategorier på Börslabbet”

 1. Hej

  Ursäkta om jag kanske är lite trög nu. Befintliga kunder uppgraderas alltså till premium. Där även det här kommer ingå?

  BÖRSLABBETS KURSER
  STUDIER OCH BACKTEST
  PREMIUMMATERIAL
  PERSONLIG SERVICE

  Utan någon extra kostnad? Eller bli alla uppgraderade till Standard?

  1. Hej! Ja, det stämmer. Alltså både amerikanska aktier, börslabbets kurser, studier och backtest, premiummaterial och personlig service. Mycket ingick i de tidigare medlemskapskategorierna men det blev lite extra i och med uppgraderingen till de nya.

 2. Wow! Hur man skapa lojala kunder 101 🙂 väldigt glad för att ha varit med sen juni förra året. Hade verkligen inte förväntat mig detta – tack! 😀

  1. Hej! Det är främst de amerikanska aktierna som läggs till för ett värde på 100 kr i månaden. Sen är det mycket som tillkommit det senaste året som nu reflekteras i det nya premium-abonnemanget.

 3. Synd att Premium går upp till 645 kr/mån. Det ska hända mycket framöver för att jag ska betala det. Vad finns i planen?

  1. Börslabbet utvecklas ständigt och det kommer nya funktioner hela tiden. Det nya priset reflekterar också de förändringar som skett under det senaste året, som alla de kurser, studier, respons och personlig korrespondens som tar allt mer av min tid och jag bjudit mycket på till befintliga användare till ett lågt pris. Tanken är också att med flera nivåer att går det enkelt att implementera strategierna med lägre nivåerna, medan om man är intresserade av att lära sig mer och ha mer service kan välja Premium i några månader. Med det nya premium kommer också mer tjänster och verktyg som ska lättare hjälpa en att lära sig strategierna och komma igång och spara.
   Notera också att du bara behöver betala det priset du gav när du startade din prenumeration så länge du fortsätter.

  1. Hej! Pro-medlemskap kommer också få tillgång till allt som är i den högsta kategorin, nya ”Premium”, nu och framöver (alltså de olika funktionerna inklusive amerikanska aktier).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *