Rekrytera en vän till Börslabbet – Få biljetter till Invest360

Henning HammarAllmäntLeave a Comment

Nu har du som Börslabbets medlem möjlighet att få biljett till dig själv och en vän till Invest360, ett mässevent om smarta investeringar. Där kan ni kan lära er mer om investeringar, träffa mig personligen och prata med andra intressanta experter. Det enda du behöver göra är att tipsa din vän som blir medlem på Börslabbet (och tidigare inte varit medlem) och sedan skicka ett mail till mig på henning@borslabbet.se med era namn, användarnamn på Börslabbet och mailadresser.

Invest360 är ett event om klassiska och alternativa investeringar som är aktuella för 2018 och är till för att vidga sina investeringsvyer och lära sig mera om nya smarta sätt att investera på. Jag kommer att medverka på mässan som kommer vara den 17-18:e november på Nackastrands mässan i Stockholm.

Det kommer att finnas ett flertal olika investeringsexperter på mässan och många intressanta seminarier och program. Bland annat kommer Kavastu, Anna Svahn, Mikael Syding, Market Makers Podcast, Stefan Thelenius (z2036) och Gustavs aktieblogg att medverka.

Totalt finns 30 st biljetter till ett värde av 250 kr styck och det är först till kvarn! Detta är ett perfekt tillfälle att bjuda med en vän som delar ditt intresse för investeringar eller som du verkligen tycker ska komma igång att lära sig mer om investeringar.

Vill du ta med dig flera vänner finns det även en rabatt på 10 % på mässbiljetter genom att använda denna länk.

Jag hoppas att se er där på mässan och kom gärna fram och diskutera kvantitativa strategier och Börslabbet med mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *