Börslabbet fyller 1 år!

Henning HammarAllmänt2 Comments

Det är nu 1 år sedan jag lanserade Börslabbet och det är dags att fira tjänstens 1 års-jubileum! Mycket har hänt sen starten och extra roligt är alla de positiva omdömen och lovord som tjänsten fått av sina medlemmar. Det har varit ett engagerande projekt att nå ut med information kvantitativa och systematiska investeringar och bra verktyg så att det ska enkelt att komma igång på egen hand. Många har fått upp ett intresse för att investera systematiskt och jag hoppas att budskapet når ut till fler framöver.

Det är också riktigt roligt att se en så bra start för Börslabbets strategier. Det gångna året hade en portfölj som investerat i topp 5 i varje strategi kvartalsvis (som kvartalsportföljen) gett en avkastning på hela 20 % mot nära 0 % för index. Det är en riktigt bra start för Börslabbets strategier och något som jag hoppas fortsätter framöver.

Det har också kommit en hel del extra funktioner och tillskott under året, för att nämna vissa:

Framöver hoppas jag att kunna lägga till ännu fler funktioner och komma med flera intressanta studier.

Jag hoppas att ni haft nytta av tjänsten under detta år och tipsa gärna vänner och bekanta om Börslabbet så att budskapet kan nå ut till flera och tjänsten kan växa sig större. Som litet företag är vi mycket beroende av att rekommendationer från våra medlemmar, så sprid gärna budskapet. Jag hoppas att ni får en riktigt trevlig midsommar!

2 Comments on “Börslabbet fyller 1 år!”

 1. Hej,

  Skulle man kunna få en månads test för att känna lite på det??
  Hur stor del av din totala portfölj investerar du kvantitativt?
  Mvh
  Patrik

  1. Hej! Maila mig på henning@borslabbet.se så kan jag kolla på det 🙂

   100 % i dagsläget investeras kvantitativt/systematiskt. Rena aktiestrategier är 50-55 %, sen 30 % trendföljning, lite guld och räntor. Finns mer info på min blogg: https://investerarfysikern.se/portfolj-och-utveckling/ Skrivit mer om hur man kan själv implementera en liknande portfölj på grundkursen här på sidan: https://borslabbet.se/courses/grundkurs-diversifierade-portfoljer/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *