Ny guide för att skapa sin egen Börslabbetportfölj

Henning HammarAllmäntLeave a Comment

Senaste halvåret har jag kunnat göra ännu fler och bättre tester här på Börslabbet i och med att jag uppdaterade all min kod för att göra månadsvisa tester på strategier och för att testa olika trendföljande och diversifierade portföljer. Det har lett till ännu fler insikter om hur man kan utforma sin Börslabbetportfölj och hur man gör det på bästa sätt. Se bland annat studien “Hur många aktier, hur ofta och när ska man balansera om portföljen?”.

För att summera detta på ett ställe här på Börslabbet har jag därför skapat en guide för att skapa sin egen Börslabbetportfölj. Den kommer att hållas uppdaterad med de senaste testerna här på Börslabbet och ska ge allt man behöver för att komma igång med att sätta ihop sin portfölj och länkar till vidare läsning.

Jag hoppas att den uppdaterade guiden kommer nya och gamla medlemmar här på Börsdata väl till pass och kan rekommendera att kolla in den nya Frågor och svar-sidan om det är något mer ni undrar över som inte guiden svarar på. Lycka till med ert systematiska sparande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *